Prosessen fra A til Å

Heimdal_flytting

En investering i ny bolig er en investering for livet, og innebærer en rekke milepæler for deg som kunde.

Heimdal Bolig har folkelige, offensive og ryddige verdier, og med mer enn 30 års erfaring i bransjen vet vi hvor viktig det er å oppleve tett oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen.

Finn drømmeboligen

For deg som kunde starter reisen gjerne med å bla i et prospekt, et besøk på våre nettsider eller å legge turen innom en visningsbolig. Når drømmeboligen er funnet, legger du inn bud, som deretter blir akseptert av Heimdal Bolig.

Bli kjent med naboen

Nå er vi klare for en felles reise, og vi gir deg trygghet på veien gjennom kontinuerlig informasjon om fremdrift og byggestart. Vi inviterer også til en kundekveld, hvor du vil få anledning til å bli kjent både med oss som leverandør og ikke minst dine nye naboer.

Gjør tilpasninger

Bare du vet akkurat hvordan du vil ha det. I perioden fra byggestart vil du som kunde ha mulighet til å gjøre personlige tilpasninger til din nye bolig.

Flytt inn

Når boligen er ferdigstilt, går Heimdal Bolig gjennom en ferdigbefaring sammen med deg, før overtagelse og oppgjør.

-og vi er fortsatt til tjeneste

Vår relasjon fortsetter imidlertid også etter at nøkkelen er overlevert. Med fem års reklamasjonstid kan du være sikker på at en av livets store økonomiske investeringer forblir en trygg havn i mange år fremover.


Boligforlop